Kategori: Jenter Tvedestrand

Lena blogg tampong etter fГёdsel

lena blogg tampong etter fГёdsel

Kan man tisse med tampong? 3. Blir tampongen våt av tiss etter dobesøk? 4. Må man skifte tampong etter dobesøk? Tørker man seg vanelig med tampongen i. Kan de egentlig brukes om natten og bør du bytte etter at du har vært på do? Her er ekspertrådene. Mangler: lena ‎ blogg ‎ fгёdsel. Ha en tampong eller to i alle veskene dine! Da er du i hvertfall trygg i noen timer, uansett hvor og når du skulle få mensen. ♥ Flere av bindene.

Lena blogg tampong etter fГёdsel - Honningsvåg

Ifølge studien ved Universitetet i Linköping, er det fordelaktig for forbrenningen å spise ett stort måltid i stedet for flere små. Spesielt om du bor i en blokk eller har langt til søppelbøtten din ute, så er dette et. Hvis pГҐ nett norsk sexcam er vanskelig å få til, kan du prøve å bruke tampongen "tampax" som har en inførselshylse med i pakken som hjelper til å holde retningen på tampongen og få den lettere godt inn. Skriv en ny kommentar. Tilbake til spørsmål og svar om Mensen. Har du mistet tråden, er det best å vente til du merker at tampongen er full og bløt. Etterhvert vil det beste være å bruke en litt større tampong når du blør mye og en mindre tampong når du blør lite.

Videos

Hur många tamponger ryms i Isas mun? lena blogg tampong etter fГёdsel Kan man tisse med tampong? 3. Blir tampongen våt av tiss etter dobesøk? 4. Må man skifte tampong etter dobesøk? Tørker man seg vanelig med tampongen i. De fleste vasker hendene etter toalettbesøk. Hvis du skal skifte tampong er det viktig å også vaske hendene grundig før du går på toalettet. Ha en tampong eller to i alle veskene dine! Da er du i hvertfall trygg i noen timer, uansett hvor og når du skulle få mensen. ♥ Flere av bindene.

0 comments on Lena blogg tampong etter fГёdsel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Neste side »